Четверг, 25.04.2024, 04:05
Чернівецький музичний портал!
Главная | Дневник | Регистрация | Вход
«  Август 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Главная » 2007 » Август » 18 » УКУРЕННАЯ БАБУШКА співає!
01:06
УКУРЕННАЯ БАБУШКА співає!
Склад:
Язловицький Макс – ритм – гітара, соло – гітара, вокал.
Харечко Костя – ритм – гітара, соло – гітара.
Тудан Олег – барабани.
Калініщєв Макс – бас.
 
Засновано формацію у 1999 році. Спочатку хлопці грали хардкор, а потім зрозуміли, що можуть виконувати більш широкий спектр музики – починаючи від блюзу і закінчуючи блеком. Команда намагається поєднати все найкраще з різних стилів, а тому постійно експериментує, відшуковуючи щось для себе нове. Виступали на усіх можливих та неможливих чернівецьких фестах та сейшенах, а також у Івано – Франківську на фестивалі „Рок - Вибух – 2005”, де грали на одному майданчику зі „Скінхейтом”, „Карною”, „Ніагарою” та іншими відомими представниками альтернативної сцени. В планах команди вийте на більш вищий рівень, а єдине що цьому наразі заважає – відсутність демо запису.
 
Серед музичних уподобань учасників команди - вся цікава та нестандартна музика: „Ministry” „Mishugah”, „Mr. Bangle”, „Fantomas”, „Faith No More”, „Pink Floyd”…
Познайомилися хлопці на гуртку зі стрільби з луку – тепер серед них два майстри спорту, і два кандидати у майстри спорту – тож це уподобання, що плавно переросло у дружбу поєднує навіть не дивлячись на те, що фронтмен нині працює у Києві. Гурт незважаючи на випробування відстанню не тупцюється на місці – періодично проходять репетиції, творяться нові речі. Стилістика гурту зазнає двох розподілів”: 1. Речі діляться на важкі та легкі; 2. Пісні заспівані трьома мовами – українською, російською, англійською. Серед української важкої альтернативної сцени гурт конкуренції не бачить, адже мало хто грає в такій стилістиці. Хоча команда не приховує, що пильно стежить за творчістю формацій „Тол”, „Верховна Зрада”. Стиль команди – це шматок кожного з її учасників, адже всі хлопці слухають абсолютно різну музику.
 
На майбутнє гурт планує записати демо – версію дебютного альбому і відзняти демо – кліп. Наразі хлопці мають власну репетиційну базу і більш - менш стабільний фінансовий прибуток, що дозволяє вкладати в музику більше грошей, ніж вкладалося на початку музикування.
Серед цікавих історій, що траплялися з гуртом хлопці пригадують поїздку на Івано – франківський „Рок – Вибух” – організатор фестивалю навіть не зустрів хлопців, і тому прийшлося відштовхуватись від власної ініціативи – самим шукати навіть те місце, де пізніше довелося виступити. Саме тоді хлопці переконалися в своїй самостійності і визнали, що їм абсолютно не потрібна людина, котра б їх „проштовхувала” ( хтось на кшталт продюсера чи менеджера). До дебютного альбому, якого слід чекати навесні 2008 року планується що увійдуть 14 пісень - 50 відсотків складатиме легка музика (7 пісень), а інша сімка – важка. Легка буде представлена в основному блюзом та регі, а важка - хардкором, реп – кором, та грайндкором.
 
Власну назву команда не радить нікому перекладати на інші мови – щоб уникнути різних катавасій. Як вважає очільник банди Макс Язловицький, власні назви не перекладаються в жодній іншій мові, чомусь, окрім української. І тому радить писати її так, як говориться і пишеться російською: грамотно, з двома літерами „нн” – „Укуренная Бабушка”.
Команда передає привіти чернівецьким байкерам, які всіляко їй допомагають. Чинники, що впливають на творчість – безкінечні пошуки золотої середини між серцем та головою.
Команда станом на квітень мала у власному доробку 43 пісні різних стилістичних напрямків.
 
автор матеріалу: Тарас Піц
Категория: УКУРЕННАЯ БАБУШКА | Просмотров: 1476 | Добавил: RadioLara | Рейтинг: 4.3/7
Всего комментариев: 6
6 паравоз  
0
Да ну их нафиг, нехера ребята неумеют. так он играю любой ребенок может!!! Две песни есть и гордяться єтим! Слушал пару раз отстой полный

5 trent mazafaka  
0
ДК, спасибо, а ты кто таков?)))

4 ДК  
0
Не знаю какие они музыканты, но люди хорошие! ждем "бабушку" в Крыму!

3 komatoz  
0
trent mazafaka ну а хто ж ещё !!!! здарова !!!!..
как там тусуется ? )))) чот нового .... ??? biggrin biggrin biggrin

2 trent mazafaka  
0
Толян,ты штоле?Дай пять!!!

1 KOMATOZ (TOLL)  
0
RESPECT чуваки от KOMATOZ`a
бум тяжить!!!!!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа
Категории раздела
Stelsi [1]
electro
45'ий [1]
RAP
Street Writers [1]
RAP
KomatoZ [1]
хард-кор, пауэр-мэтал, трэш
BioNik [1]
Серцевий Напад [1]
pop-punk
КРЕМП [1]
панк-кор
2BWA (Breaking Brain Without Aim) [0]
бріт-поп, фанк, бріт-панк
Тінь [1]
heavy metal, thrash death doom metal
Пестициди [1]
punk
УКУРЕННАЯ БАБУШКА [1]
раніше хардкор, тепер від блюзу до блеку
West Town [1]
RAP
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 259
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz