Пятница, 19.04.2024, 21:45
Чернівецький музичний портал!
Главная | Дневник | Регистрация | Вход
«  Сентябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Главная » 2007 » Сентябрь » 29 » Знак води
13:01
Знак води


Гурт “Знак води” (Чернівці) був заснований 10 вересня 2000 року. Хтось пам’ятає нас як „ПроRock”, та після першого п’ятиліття було вирішено змінити багатозначну назву на мелодійне словосполучення „Знак води”.

Ідея створення групи з’явилась у двох друзів, студентів чернівецьких вузів – Володимира та Сергія. Але без інструментів та репетиційної бази довелось відкласти створення гурту майже на рік. До складу „бенду” увійшло троє людей, двоє з яких – головні ідеологи створення гурту, а третім став їхній друг Андрій

Першу репетицію присвятили вибору інструментів, на яких хотіли би грати: так, вокалістом і ритм-гітаристом стає Володимир Півторак (автор та композитор більшості пісень гурту), бас-гітаристом – Сергій Сажин, а барабанщиком – Андрій Олару.

Практично рік хлопці зайняті уроками гри на вибраних інструментах, а також пошуком назви гурту. Врешті-решт, зупиняються на роковій назві – „ПроRock”.

У вересні 2001 року відбувся дебют на великій сцені – під час концерту, присвяченому пам’яті Віктора Цоя в Чернівецькому Будинку офіцерів.

На початку 2002 року стається ще одна непересічна подія: у групі з’являється соло-гітарист – Ігор Гужук (до речі, єдиний дипломований музикант).
2002-2003 роки були досить успішними для гурту. Спочатку на місцевому конкурсі „Відродження” музиканти виборюють ІІ премію, а за рік отримують звання „Кращої рок-групи Чернівців”. Два роки поспіль беруть участь у фестивалях „ДрайвомірЪ” та „Володимир Івасюк. Модерн” (Чернівці), у багатьох спільних концертах та сейшнах.

У квітні 2002 року на студії "Підкова" записують першу власну пісню „Сніг”, яка того ж року увійшла до тридцятки кращих у конкурсі, що проводився лейблом „Realmusic” (Москва).

У 2004 році двічі виступають у Херсоні на фестивалі „Прем’єра”, звідки повертаються в рангу лауреатів. Тоді ж записують ще чотири студійних пісні (дві з яких – спільно з Юлією Косівчук, поетесою і бардом, ім’я якої відоме далеко за межами нашої держави).

2005 рік можна визначити як певний спад у музичній кар’єрі. На все це були причини (суб’єктивні та об’єктивні): троє з чотирьох музикантів покінчили з життям... холостяцьким... А після цього – і з першою назвою гурту.

У 2006-му вже зрілі мужі відновили репетиції. Тоді ж розширився склад колективу – з’явився ритм-гітарист Олександр Ткачук. З квітня розпочалася кропітка робота над створенням студійного альбому.

Перше півріччя 2007 року закінчується з такими здобутками: запис 5 нових студійних пісень (деякі з них – уже в ротації), проведення професійної фотосесієї, участь у концерті до Дня молоді на Соборній площі Чернівців (присвяченому 10-річчю молодіжної студії „Символи”), зйомка і запуск в ротацію кліпу на пісню „Мама”... і, нарешті, запуск офіційного сайту групи.

Склад гурту:

Володимир Півторак – вокал, ритм-гітара;

Сергій Сажин – бас-гітара;

Ігор Гужук – соло-гітара;

Олександр Ткачук – ритм-гітара;

Андрій Олару – барабани;

Олег Попелухін – барабани, клавіші (сесійний музикант).

Інформація з офіційного сайту гурту: www.znakvody.com.ua
Просмотров: 1486 | Добавил: Al-eX | Рейтинг: 4.5/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа
Категории раздела
Stelsi [1]
electro
45'ий [1]
RAP
Street Writers [1]
RAP
KomatoZ [1]
хард-кор, пауэр-мэтал, трэш
BioNik [1]
Серцевий Напад [1]
pop-punk
КРЕМП [1]
панк-кор
2BWA (Breaking Brain Without Aim) [0]
бріт-поп, фанк, бріт-панк
Тінь [1]
heavy metal, thrash death doom metal
Пестициди [1]
punk
УКУРЕННАЯ БАБУШКА [1]
раніше хардкор, тепер від блюзу до блеку
West Town [1]
RAP
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 259
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz