Среда, 24.04.2024, 18:59
Чернівецький музичний портал!
Главная | ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ (Львів) - Форум CVmusic | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: DOOM  
Форум CVmusic » UA-Music » UKR metal » ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ (Львів) (doom/gothic)
ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ (Львів)
DOOMДата: Воскресенье, 26.08.2007, 18:36 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 397
Репутация: 6
Статус: Offline
История группы
“Полинове поле” зібрались у лютому 2005 року. За цей час музиканти відіграли більш ніж два десятки концертів на майданчиках Львова, Києва, Тернополя, Рівного, записали пісні: “Чорна рілля”, “Туман”, що увійшли до збірника “Ми Є” та альбому-триб’юту групи “Вій”. У багатьох українських виданнях з’явилися схвальні відгуки, інтерв’ю та публікації про новий колектив зі Львова. Група має досвід виступів як у закритих клубах на кілька сотень людей так і на великих площах, на кшталт “Палацу Спорту” чи відкритих майданів.

Музика “Полинового поля” – це унікальний синтез потужного гітарного саунду, української етніки, що замішані на готичній естетиці, яка займає чільне місце у західній музиці й стрімко розвивається в Україні.

Група взяла участь у фестивалях: “Тарас Бульба 2005” (м.Дубно), “Рокотека 2005” (м.Львів), готичний фестиваль “Некрополіс:Чорна ліра” (Збаразький замок), байкер-фест “Західний вітер” (м. Львів), “Western Metal Session” (Тернопіль). На фестивалі “Тарас Бульба” гурт, виступаючи у неповному складі (без вокалістки), отримав 2-гу премію, а на фестивалі “Рокотека 2005” гурт отримав 1-шу премію.

Склад групи:

Вікторія Романова -- вокал

Андрій Марченко -- вокал

Микола Максименко -- гітара

Максим Лобзін -- гітара

Андрій Кіндратович -- бас-гітара

Андрій Малишев – ударні

Преса про "Полинове поле":

Високий Замок, Олена ЛАНЬ,«Тарас Бульба» здався львів’янам : "А справжнім відкриттям відбіркового туру у Львові стало “Полинове поле”, яке існує лише кілька місяців. На ньому група виступала з двома солістами. Причому дівчина мала цікавий модний академічний вокал, але в останній момент вона не поїхала в Дубно. Музиканти були в шоку. Вони навіть збиралися відмовитися від виступу, але згодом вирішили не здаватися. Другому солісту гурту - Вадиму Юнику з хриплим голосом - довелося віддуватися за двох."

Олександра Васильчук, „Репортер” – „Твій Ровесник”, стаття "Бульба в гард-корі" "":"Друга премія дісталася "Полиновому полю". Як на мене, останні, як ніхто, були гідні перемоги. По-перше, вони вигідно відрізнялися стилем від решти учасників. По-друге, вони довели, що гроулінг пасує до українських текстів. Хоча публіці "Тараса Бульби" просто катастрофічно не пощастило почути групу в повних обладунках. Сопрано "Полинового поля", їх вокалістка, не змогла приїхати в Дубно. "

Лариса Мальцева, "E-Motion" “Тарас Бульба”, Дубно. : "Вторая премия тоже не удивила “Бульбу”. Здесь поместили рядышком Донецк и Львов, “Странные дети” и “Полинове поле” заняли свое место вполне заслуженно. Несколько неожиданно после уверенного фолк-металлического дробилова с органичным гроулингом было слышать от последних застенчивые комментарии “на самом деле мы выступаем неполным составом, наша вокалистка, экзамены сдает, понимаете? Да, наша фишка – оперный вокал”. Неплохо, думается, – вторая премия для “неполного состава”!"

Ігор Тимоць, Поступ "Український формат якості" "У львівських підвалах і гаражах, у так званому андерґраунді, часто зароджуються таланти, зокрема музичні гурти, які потім успішно гримлять на сценах столиці, чи презентують Україну за кордоном. Так починали свій шлях "Океан Ельзи", "Плач Єремії", можливо, така ж доля чекає й на молодий львівський гурт "Полинове поле""

www.polynovepole.com.ua сайт гурту заходьте.


Ніхто ніколи
Не зрозуміє мій біль
Тому що я
Лише Тінь

http://www.shadowband.nm.ru/
http://shadowband.communityhost.ru/

 
NecrophagistДата: Понедельник, 27.08.2007, 02:09 | Сообщение # 2
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 49
Репутация: 1
Статус: Offline
чув декілька їх пісень... мені дуже сподобалось...

Stay brutal!
 
DOOMДата: Четверг, 30.08.2007, 02:44 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 397
Репутация: 6
Статус: Offline
Так вокал у дівчини просто без слів вони виступали на саппорті у самих Lake Of Tears а це що та значить молодці.
evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil


Ніхто ніколи
Не зрозуміє мій біль
Тому що я
Лише Тінь

http://www.shadowband.nm.ru/
http://shadowband.communityhost.ru/

 
Форум CVmusic » UA-Music » UKR metal » ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ (Львів) (doom/gothic)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Форма входа
Поиск
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 259
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz